Saab 9-3 SS verkstadsproblem behöver all hjälp jag kan få!

Andromeda Rumpmas
14 april 2013 · 3 860 Inlägg

Du har den absolut vanligaste 9-3-fronten som finns. Om det inte går att hitta på LAGA-basen så, ptja, var tar 90% av alla smällar på en bil? Kolla runt på STCS t ex, många som uppgraderar fronten till en -08. Men den där ska inte vara några problem att få tag i ny, verkstaden orkar bara inte anstränga sig.

Senast redigerat av Andromeda (14 april 2013)

Saab 9-3 Griffin 2,0T Hirsch Biopow. "En av fem på Garaget" (2012)
Iggge
14 april 2013 · 241 Inlägg

Hur gick det med bilen? Blev det någon framgång?

Saab forever wolf in sheeps clothing
snaku
14 april 2013 · 155 Inlägg

Som någon nämnt, byt verkstad... Inga problem med delar till saab.

Saab 9-3 Viggen "Nordic" (2000)
Andromeda Rumpmas
14 april 2013 · 3 860 Inlägg

Det kan skilja rejält från verkstad till verkstad även hos märkeshandlarna. När jag ville ha Hirsch till bilen sade Björkmans i Västerås att det skulle bli omöjligt, och om det gick skulle det ta flera veckor innan allt var klart (dra iväg ett mail till centraleuropa, få ett svar, plugga in datorn en halvtimme; kan ju tro de tatuerar in chassinumret på ryggen på en snigel och motar ned till Schweiz) smile

Carlia Bil i Falun sade redan samma dag att det var 99% säkert att det gick att ordna, hade fått OK från Schweiz påföljande morgon och ville boka in en tid dagen efter om det passade. Alltså totalt två arbetsdagar från förfrågan till klart i sådana fall. Det är skillnad på kundservice och ansträngning det, fastän Carlia numera sysslar med ... Kia sad

Så har du bilen på Björkmans i Västerås, plocka ut den därifrån, de kan inte det här med skaderep i alla fall, dock anlitar de en duktig lackerare.

Prata med försäkringsbolaget och säg att du vill anlita en annan verkstad, så sköter de skällandet åt dig, och sannolikt får du även byta. De vill ju inte att deras samarbetsverkstäder gör dåliga jobb och ger ett slappt bemötande eller ens inte vill göra vissa arbeten, det faller ju tillbaka på försäkringsbolaget.

Saab 9-3 Griffin 2,0T Hirsch Biopow. "En av fem på Garaget" (2012)
Senast i forumet
Diskussionsforum
Projekt
Evenemang